Als ondernemer wil je natuurlijk altijd het beste voor je bedrijf. Een belangrijk aspect van het runnen van een succesvolle onderneming is het hebben van een goede en betrouwbare auto. Maar wat als je niet wilt vastzitten aan lange termijn contracten en hoge kosten? Dan is shortlease zakelijk de perfecte oplossing voor jou.

Wat is shortlease?

Shortlease is eigenlijk een soort huurconstructie waarbij je een auto kunt leasen voor een kortere periode dan bij traditionele leasecontracten. Dit kan variƫren van 1 maand tot maximaal 2 jaar. Het grote voordeel hiervan is dat je niet vastzit aan lange termijn contracten en dus flexibel blijft in je mobiliteitsbehoeften.

Voordelen van shortlease

Flexibiliteit
Zoals hierboven vermeld, biedt shortlease veel flexibiliteit in vergelijking met traditionele leasecontracten. Je kunt gemakkelijk switchen tussen verschillende auto’s en je hebt geen langdurige verplichtingen.

Kostenbesparend
Aangezien shortlease contracten korter zijn dan traditionele leasecontracten, betaal je alleen voor de periode dat je de auto daadwerkelijk nodig hebt. Hierdoor bespaar je geld op de lange termijn.

Nieuwe auto’s
Bij shortlease krijg je vaak de nieuwste modellen ter beschikking, waardoor je altijd rijdt in een moderne en veilige auto.

Geen zorgen over onderhoudskosten
Bij shortlease zijn alle onderhoudskosten inbegrepen in het maandbedrag. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Waarom kiezen voor shortlease?

Als ondernemer wil je natuurlijk zo min mogelijk risico nemen en tegelijkertijd zoveel mogelijk flexibiliteit behouden. Shortlease is daarom de beste keuze voor jou. Door te kiezen voor shortlease ben je namelijk niet gebonden aan lange termijn contracten en kun je gemakkelijk switchen tussen verschillende auto’s.

Daarnaast bespaar je met shortlease ook nog eens veel geld op de lange termijn, aangezien je alleen betaalt voor de periode dat je de auto daadwerkelijk nodig hebt. Hierdoor heb je meer financiƫle ruimte om te investeren in andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.